El Portal de l’Àngel una via d’accés medieval

El portal de l’Àngel una via d’accés medieval és una forma de redescobrir Barcelona i conèixer el perquè dels noms d’algunes de les vies més comercials de la ciutat… Saps per què es diu el Portal de l’Àngel?

Així, en aquesta ruta cultural coneixerem la història, i per què no? També alguns misteris d’alguns dels carrers més emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Històries i misteris que segueixen escrits en cadascuna de les seves parets i construccions però que per desconeixement, perquè formen part de la nostra vida quotidiana queden oblidats, mancats del valor que realment tenen.

 

Durant el recorregut us explicarem la història que s’amaga darrere dels noms d’algunes de les avingudes més conegudes i visitades de la ciutat Comtal.

Aquest serà l’itinerari: Descobrirem l’església de Santa Anna oasis de recolliment, seguirem fins a localitzar l’edifici obra de Josep Domenech i Estepà, coneixerem el Palau Solterra-Barberà i el de Mariomon-Caldes de Montbui, la font gòtica, la Casa Bassols, el carrer dels Arcs


Les nostres passes ens portaran fins al barri del Pi on parlarem dels Palaus Maldà, la Casa Barnola, el nou Palau Fivaller, la plaça del Pi, l’església de Santa Maria del Pi, la Casa de la Congregació de la Puríssima Sang, la Casa del gremi de Compra-Venta per acabar a la Rectoria de Sta. María del Pi.

  • Estat: ACTIU
  • Data: d’abril de 2019
  • Horari: De 12:30 a 14:00h
  • Preu: 12€
  • Places: 12 persones
  • Idioma: Català/Castellà
  • Lloc de trobada: Avinguda del Portal de l’Àngel cantonada Plaça de Catalunya (davant del Banc d’Espanya)

VOLS PARTICIPAR EN AQUEST ESDEVENIMENT?

Omple aquest breu formulari i nosaltres farem la resta.

Nom: (OBLIGATORI)

Correu electrònic: (OBLIGATORI)

Número de Telèfon: (OBLIGATORI)

Esdeveniment: (OBLIGATORI)

Si envies aquest missatge significa que acceptes la nostra política de privacitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*