Què és Vennmón?

Vennmón és una associació cultural sense ànim de lucre enfocada a la millora de la comprensió i expressió oral de les llengües apreses o les que estem estudiant. A Vennmón no existeixen edats, sexes, nacionalitats o diferències socials; és un gran riu format per moltes gotes d’aigua. Actiu, enèrgic, viu i vital.

Objectius de Vennmón:

Vennmón és una idea feta realitat. És donar la possibilitat de practicar aquelles llengües apreses, les que estem encara estudiant, per poder millorar-les o simplement practicar les que ja sabem i que no volem que se’ns rovellin. A Vennmón no existeixen edats, sexes, nacionalitats o diferències socials; és un gran riu format per moltes gotes d’aigua. Actiu, enèrgic, viu, vital.

Qui és un Vennmonià?

Els Vennmónians són tots aquells que volen créixer culturalment a través dels idiomes i les cultures del món. A continuació veiem els top Vennmónians que,  a part d’aquesta passió per la cultura, col·laboren amb la creació d’esdeveniments i d’intercanvis lingüístics de Vennmón. És una associació oberta on tothom pot participar, col·laborar i créixer.

Vennmonian


Núria Mercader Rocosa
Directora executiva

Sóc la Núria, he passat mitja vida viatjant i vivint en altres països, des d’Àfrica a Àsia passant per Europa, Amèrica i Oceania. M’encanta la gent, les llengües, les diferents cultures, tradicions…i he viscut de primera mà les dificultats de millorar la fluïdesa en les noves llengües que aprenia. És per això que estic tan i tan entusiasmada de poder crear la família Vennmón. Us dono de tot cor la benvinguda.

Joan Molas Quera
Planificador de mitjans de comunicació social

Els idiomes, la cultura i en última instància les persones com a resultat de múltiples procesos socio-culturals sempre m’han cridat l’atenció. Degut això vaig decidir cursar els estudis en comunicació corporativa a la UOC i involucrar-me en activitats socials que aportin un impacte positiu en el meu entorn més proper. A Vennmón convergeixen gran part de les meves inquietuds i és per això que estic encantat de poder col·laborar en la planificació de mitjans.

Fiona Seward
Ensenyar anglès

Sóc del Regne Unit i visc al sud.oest d’Inglaterra, a prop de la preciosa ciutat de Bath. Fa deu anys que estic aprenent espanyol i gaudeixo molt dels intercanvis lingüístics. Tinc el diploma CELTA per tal d’ensenyar anglès. M’encanta conèixer altre gent i compartir coneixements d’altres cultures. M’agrada fer senderisme, cuinar, llegir i viatjar. Tinc moltes ganes de col·laborar amb la família Vennmón i ajudar a aconseguir els objectius d’aprenantge de l’angles mitjançant la pràctica de la llengua.

Caroline Pallegoix
SEO translator 

Sóc traductor tècnic independent i traductor SEO de l’alemany i l’anglès al francès (la meva llengua materna) i m’encanta parlar amb gent de diferents països i cultures. He viatjat molt i m’encanta com el fet d’enfrontar-se a altres cultures amplia la teva ment i qüestiona tot allò que trobes normal. També m’agrada la gramàtica i m’agrada comparar-la amb la mecànica, la mecànica del llenguatge. De fet, m’encanta com desafia el teu cervell!

Etna Vilallonga Mercader
Dissenyadora gràfica i web

Em presento com una noia a qui li fascina tot el que li pugui transmetre el món i com ho podem percebre amb els nostres sentits i la ment. Em considero entusiasta, dinàmica i amb molta força. A més, la meva feina és la meva passió. M’encanta!

Annalisa Palumbo
Periodista

Em dic Annalisa i sóc una periodista italiana, catalana d’adopció des de fa vuit anys. Vaig descobrir Vennmon mentre realitzava una entrevista pel diari on treballava i des del primer moment vaig pensar que aquest projecte encaixava amb mi i amb el meu moment vital: aprendre idiomes, practicar-los i aprofundir en tots els aspectes d’una llengua de la mà dels nadius, mentre coneixes persones noves que aporten a la teva vida color i punts de vista diferents. Fa sis anys que formo part d’aquesta associació i espero seguir-hi molts anys més!

Col·laboració


Llibreria ALTAÏR
Col·laboració d’espai i cultura

Altaïr és el lloc de referència per a ampliar el teu coneixement dels diferents pobles, cultures i regions de la terra i, actualment, és la major llibreria europea especialitzada en viatges. Altaïr va néixer a Barcelona en 1979. Actualment ens cedeixen l’espai per als intercanvis lingüístics.