Què és Vennmón?

Vennmón és una idea feta realitat. És donar la possibilitat de practicar aquelles llengües apreses, les que estem encara estudiant, per poder millorar-les o simplement practicar les que ja sabem i que no volem que se’ns rovellin. A Vennmón no existeixen edats, sexes, nacionalitats o diferències socials; és un gran riu format per moltes gotes d’aigua. Actiu, enèrgic, viu, vital.

Objectius de Vennmón:

Volem aconseguir que es pugui practicar qualsevol llengua 6 dies per setmana a diferents barris de Barcelona i a diferents ciutats del món. Volem que tots i cadascú de vosaltres pugui sentir-se part de la família Vennmón, que ens doneu idees, consells i propostes per poder millorar dia a dia.


Qui és un Vennmonià?

Els Vennmónians són tots aquells que volen créixer culturalment a través dels idiomes i les cultures del món. A continuació veiem els top Vennmónians que,  a part d’aquesta passió per la cultura, col·laboren amb la creació d’esdeveniments i d’intercanvis lingüístics de Vennmón. És una associació oberta on tothom pot participar, col·laborar i créixer.

Vennmonian:

nuria

Núria Mercader Rocosa

Directora executiva

Sóc la Núria, he passat mitja vida viatjant i vivint en altres països, des d’Àfrica a Àsia passant per Europa, Amèrica i Oceania. M’encanta la gent, les llengües, les diferents cultures, tradicions…i he viscut de primera mà les dificultats de millorar la fluïdesa en les noves llengües que aprenia. És per això que estic tan i tan entusiasmada de poder crear la família Vennmón. Us dono de tot cor la benvinguda.

lilia

Lilia Wu

Intèrpret de conferència, traductora xinès / castellà / català

Fa ja gairebé 20 anys que vaig arribar a Barcelona i sempre m’han fascinat tant les llengües com la cultura europea. M’encanta la gent que progressa, que té noves idees i que s’esforça per un món millor. Ser part del pont entre cultures em fa feliç i per això estic col·laborant amb Vennmón.

etna

Etna Vilallonga Mercader

Dissenyadora gràfica, web i publicitària

Em presento com una noia a qui li fascina tot el que li pugui transmetre el món i com ho podem percebre amb els nostres sentits i la ment. Em considero entusiasta, dinàmica i amb molta força. A més, la meva feina és la meva passió. M’encanta!

Joan Molas Quera

Joan Molas Quera

Planificador de mitjans de comunicació social

Els idiomes, la cultura i en última instància les persones com a resultat de múltiples procesos socio-culturals sempre m’han cridat l’atenció. Degut això vaig decidir cursar els estudis en comunicació corporativa a la UOC i involucrar-me en activitats socials que aportin un impacte positiu en el meu entorn més proper. A Vennmón convergeixen gran part de les meves inquietuds i és per això que estic encantat de poder col·laborar en la planificació de mitjans.

lisamccarthy

Lisa McCarthy

Traductora Català-Castellà-Anglès

Sóc Irlandesa i he viscut més de 12 anys a Londres abans de mudar-me a Barcelona l’ any 2005, ciutat que ha esdevingut casa meva.Sóc una apassionada de les llengües, primer estudiant-les, després ensenyant-les i des de fa uns quants anys dedicant-me a traduir-les (majoritàriament de castellà a anglès i també català-anglès). Estic molt contenta de col·laborar amb Vennmón.

Col·laboració

Altaïr

Llibreria ALTAÏR

Col·laboració d’espai i cultura

Altaïr és un lloc de referència per eixamplar el teu coneixement dels diferents pobles, cultures i regions de la terra i, actualment, és la llibreria europea més gran especialitzada en viatges. Altaïr va néixer a Barcelona el 1979.